fredag den 13. april 2012

Klubdirektør - hvad er nu det?

Den kommende fusion mellem os og Svømmeklubben København, skaber Danmarks største svømmeklub og forening (i DIF) med over 4.000 medlemmer. 

Vi har en ambition om at være en af Danmarks toneangivende svømmeklubber. Vi vil levere sublim svømmerundervisning og vi vil gøre de bedste eliteklubber rangen stridig. Klubdirektøren skal være med til at indfri de mål. 

Vi har for nylig vedtaget en udviklingsplan der løber frem til 2015. Den udviklingsplan skal en Klubdirektør være med til at implementere. Direktøren skal samtidig varetage den daglige ledelse af Hovedstadens Svømmeklub, bl.a. lede vores fire ansatte i administrationen. 

Personen vil også få ledelsesansvar for eliteafdelingen. Vores cheftræner Nanna fortsætter som hidtil, men vil få en leder og måske vigtigst af alt en sparringspartner. Vores kommende klubdirektør skal nemlig være en profil med en stærk sportslig kompetence. Både hvad angår elitesport men også i forhold til bredden. 

Bredden skal der arbejdes for på flere områder. Vi skal blive bedre til at tilbyde tværgående hold der kombinerer flere af vores discipliner. Vi skal til en hver tid udbyde en bred vifte af svømmetilbud. Og vi skal sikre et fornuftigt flow i vores svømmeskole. Et flow der skaber fundamentet for vores eliteafdeling. 

Ovenstående og mange flere vigtige opgaver skal Klubdirektøren, i samarbejde med vores i forvejen dygtige ansatte, være med til at løfte de kommende år. 


Vh Allan